Lazım olan ərzaqlar:
Hazırlanması:
Lobya suda saxlanılır. Suyu yaxşı süzülüb, yuyulub qaynadılır. Tam bişmədən suyu atılır və yuyulur.
Əti yağ-soğanla birgə qızartdıqdan sonra, üzərinə pomidor əlavə olunur. Tam bişməyən lobyanı əlavə edib, zövqə görə duz-istiot vurulur. Lobyanın üzərinə çıxacaq qədər su tökülür. Əgər lobya bişmədən su buxarlanıbsa, yenidən su əlavə edib, aşağı odda bişirməyə davam edilir.
Göbələk və makaron sevənlərə özəl, sadə və ləzzətli yemək!
15-20 dəqiqə
ƏtraflıSadə kartof püresi və kotletdən daha cəlbedici görünən yemək.
20-25 dəqiqə
Ətraflı