Ətli quru lobya (kuru fasulye)

  25-35 dəqiqə

Lazım olan ərzaqlar:

  • 2-3 x.q. Gerda kərə yağı
  • 3 st. ağ lobya
  • 4-5 ədəd pomidor
  • 1-2 ədəd soğan
  • 1 ç.q. duz və istiot
  • Ət

Hazırlanması:

Lobya suda saxlanılır. Suyu yaxşı süzülüb, yuyulub qaynadılır. Tam bişmədən suyu atılır və yuyulur.
Əti yağ-soğanla birgə qızartdıqdan sonra, üzərinə pomidor əlavə olunur. Tam bişməyən lobyanı əlavə edib, zövqə görə duz-istiot vurulur. Lobyanın üzərinə çıxacaq qədər su tökülür. Əgər lobya bişmədən su buxarlanıbsa, yenidən su əlavə edib, aşağı odda bişirməyə davam edilir.

content-img-1

Digər reseptlər

Sobada göbələkli qaymaqlı makaron

Göbələk və makaron sevənlərə özəl, sadə və ləzzətli yemək!

  15-20 dəqiqə

Ətraflı
Sobada kartof püreli küftəciklər

Sadə kartof püresi və kotletdən daha cəlbedici görünən yemək.

  20-25 dəqiqə

Ətraflı